שלג הכלבה שלי
אנחנו בבית לא נוהגים לחגוג את הלווין אבל זה לא מונע ממני לאפות לכבוד החג...
אפשר להשתמש בכל קפקייק או מאפין אחרים ופשוט לקשט, אבל אני ממליצה על אלו: הם אווריריים עם חומרים די בסיסיים וטעימים להפליא.
חומרים לקאפקייקס:
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
100 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
3 ביצים בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר
2 כפות חלב
לקישוט:
חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב (200 מ"ל)
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
סוכריות עדשים צבעוניות
מרשמלו
(למי שהסתבך עם הכמויות, יש למטה קישור שיכול לעזור)
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
שמים את השמן החמאה והשוקולד בקערה עמידה למיקרוגל וממיסים במיקרוגל בין חצי דקה עד דקה,
מערבבים עד למרקם חלק.
מנפים לקערה אחרת אבקת אפיה וקמח.
מערבלים בעזרת מיקסר עם וו גיטרה ביצים וסוכר עד לקרם בהיר ואוורירי. מוסיפים לביצים את תערובת
השוקולד ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את תערובת הקמח וחלב ושוב מערבלים למרקם חלק.
מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים (צריך לשים לב שגודל המז'טים מתאים לגודל התבנית). יוצקים את הבלילה לתוך המנז'טים. שימו לב! יש למלא רק 3/4 מכל מנז'ט כי הבצק תופח!
אופים כ12 דקות עד שפני הכאפקייקס יציבים.
לקצפת:
שמים במיקסר עם וו הקצפה אינסטנט פודינג וניל, שמנת מתוקה וחלב.
מקציפים עד שנוצרת קצפת יציבה.
לקישוט:
מכאן אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים! (או במקרה שלי, לנסות לעשות מה שאתם רוצים)
אז בתאבון וחג שמח!!
http://www.carine.co.il/page_506





אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה